Εταιρεία

Εκτύπωση E-mail


Η HUMAN CAPITAL θέλοντας να ανταποδώσει στις επιχειρήσεις εκείνες που της εμπιστεύονται τη διαχείριση ενός σημαντικού εκπαιδευτικού έργου προς υλοποίηση, σε ετήσια βάση, δημιούργησε το VIP Professional Training Club.
Ως ενεργά μέλη του Vip Club η HUMAN CAPITAL εξασφάλισε για εσάς ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο από εδώ και στο εξής σας παρέχει ισχυρά οφέλη, προκειμένου να θέσουμε τη συμμαχία μας σε ακόμη πιο γερά θεμέλια.
      
                                                                               ΠΑΡΟΧΕΣ

Σταθερή εκπτωτική πολιτική ύψους 18% καθ΄ολη τη διάρκεια του έτους σε όλα τα κλειστά τμήματα επιχειρησιακών δεξιοτήτων που θα υλοποιηθούν.

Σταθερή εκπτωτική πολιτική ύψους 22% καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους σε όλα τα κλειστά τμήματα τελικών χρηστών στις εφαρμογές γραφείου που θα υλοποιηθούν.

Άμεση προτεραιότητα στην παροχή εκπαιδευτών της HUMAN CAPITAL έστω και αν οι πόροι αυτοί είναι δεσμευμένοι από άλλον πελάτη ο οποίος δεν ανήκει στο Vip Club.

Δυνατότητα αποπληρωμής έως και 4 μήνες από την έναρξη της εκπαίδευσης.

Επιπλέον παρέχονται 15 Κάρτες Δεξιοτήτων, στον υπεύθυνο εκπαίδευσης για όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να τις διαθέσει κατά βούληση στους συνεργάτες του, οι οποίες είναι αυστηρά προσωπικές , προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξετάσεις εφαρμογών γραφείου , για απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο, του ΟΕΕΚ και αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ.

Ενημερωθείτε για την διαδικασία ένταξης και τις προϋποθέσεις στο VIP CLUB από τον Σύμβουλο Εκπαίδευσής σας.

 
Newsletter Sign Up 
Εγγραφείτε στη λίστα μας για τα νέα της Human Capital..